Новите перипетии на известния адвокат по наказателни дела - герой, създаден

...
Новите перипетии на известния адвокат по наказателни дела - герой, създаден
Коментари Харесай

Адвокат Пери Мейсън се завръща в разследване на жестоко убийство

Новите перипетии на известния юрист по наказателни каузи - воин, основан за първи път от писателя, ще гледаме след тригодишна пауза във втория сезон на сериала, който потегля на екран от  7 март.

Пери, Дела и Пол се приготвят за процеса за убийството на века. Поредицата е с присъединяване на носителя на „ Еми ” Матю Рийс, Джулиет Райлънс и Крис Чолк и както в първия сезон, и в този момент историята ще се развие в осем епизода.

Действието се развива през 1933 година в Лос Анджелис. В новите епизоди Пери се е преместил от фермата, изоставил е камиона си за мляко и той и Дела работят доста, с цел да поддържат компанията финансово постоянна по време на най-лошата година от Голямата депресията. Това включва поемането на повече цивилен каузи, вместо доказване на данъчни закононарушения. Пол се оказва по-малко ангажиран, в сравнение с би желал, в областта на наследствата и договорите и това го стимулира да търси нови провокации. А предизвикването идва напълно скоро – нов случай, който ще обсеби вниманието на града.



Специфичното при акомодацията на HBO, за разлика от други екранизации, е че тук героят на Пери Мейсън не е показан като идеалистичен юрист. Историята се развива през облика на частния детектив със подозрителен морал, изигран от носителя на " Еми " Матю Рийс.

Освен Рийс, огромна част от актьорския състав от първи сезон се завръща във втори, в това число Джулиет Райлънс, Крис Чолк, Ший Уигам, Диара Килпатрик, Ерик Ланге и Джъстин Кърк, наред с нови забавни персонажи.

Първоначално умислен като лимитиран сериал, планът се оказа извънредно сполучлив за и през 2020 г компанията разгласи, че ще го възобнови за втори сезон. А ние с неспокойствие чакаме новите епизоди от март.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР